Προς: Τις Ομοσπονδίες – Μέλη
της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ε.Ε της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή της από 17 Σεπτεμβρίου 2014 και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Τομέα αποφάσισε να διοργανώσει πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ για τους εργαζόμενους αθλητές του Δημοσίου και την περίοδο 2014-15.

Η οικονομική κάλυψη των ομάδων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α.Δ.Ε.Δ.Υ. περιόδου 2014-15, θα γίνεται από τις Ομοσπονδίες που θα καταθέτουν αίτηση συμμετοχής.

Το τίμημα συμμετοχής κάθε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ορίζεται στις δύο χιλιάδες (2000)€ και καλύπτει την πλήρη συμμετοχή της κάθε ομάδας στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Τομέα .

Το τίμημα συμμετοχής κάθε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ορίζεται στα οχτακόσια (800)€ καλύπτει δε την πλήρη συμμετοχή της κάθε ομάδας στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Τομέα.

Όσες Ομοσπονδίες – μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ του Αθλητικού τομέα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μπορούν να καταθέσουν την Αίτηση Συμμετοχής καθημερινά από την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014 και μέχρι τις 15:00 στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ψύλλα 2 και Φιλελλήνων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων – ομοσπονδιών που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου περιόδου 2014-15 καλούνται σε σύσκεψη στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 16:00 στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Ψύλλα 2 και Φιλελλήνων).

Σημείωση : Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γεν. Γραμ Αθλητικού Τομέα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, Μίχα Δημήτριο Τηλ. 2131616921 – Κιν. 6972-305307

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΔΕΔΥ