Προς :

Ομοσπονδίες – Μέλη Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Αθλητικός Τομέας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενημερώνει τα μέλη του, ότι την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:00, θα γίνει συγκέντρωση στα γραφεία της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Ψύλλα 2 και Φιλελλήνων).

Θέματα:

1.     Αιτήσεις συμμετοχής  στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου περιόδου 2016-2017. Υπενθυμίζεται ότι στις 11/10/2016 λήγει η προθεσμία των αιτήσεων.

2.       Προγραμματισμός κλήρωσης πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

3.       Συνδρομές ομάδων.

4.       Ετήσιο πλάνο εκδηλώσεων αθλητικού τομέα  περιόδου 2016-17.

Η Ο.Ε. του Αθλητικού Τομέα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενημερώνει τα μέλη – Ομοσπονδίες, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για το 2016-2017, ότι η οικονομική συνδρομή συμμετοχής,  πρέπει  να αποδοθεί  σε δύο δόσεις,  ήτοι με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής 1.100 € και τα υπόλοιπα 1.000€ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που ελήφθη στην συνεδρίαση της την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016.

Η παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων κρίνεται απαραίτητη διότι θα συζητηθούν  θέματα  λειτουργίας του Αθλητικού Τομέα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

***Σημείωση: Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κο Μίχα Δημήτριο Τηλ. 2131616921 – Κιν. 6972-305307

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Ο    Αντιπρόεδρος                           Ο  Γεν. Γραμματέας