ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟΥ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 2016 – 2017

Ο Αθλητικός Τομέας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα διεξάγει πρωτάθλημα και κύπελλο ποδοσφαίρου την περίοδο 2016-2017.

Μετά την λήξη προθεσμίας κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν 25 ομάδες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) κατηγορίες Α και Β οι οποίες θα έχουν  12 ομάδες η Α Κατηγορία και 14  ομάδες η Β Κατηγορία.

Στην Α κατηγορία  όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους δύο γύρους ήτοι 22 παιχνίδια.

Στην λήξη των αγώνων η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα αναδειχθεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 2016-17.

Στην Β  κατηγορία  όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους ένα γύρο  ήτοι 13 παιχνίδια, στην συνέχεια θα χωριστούν σε δύο ομίλους σύμφωνα με τη Βαθμολογική κατάταξη  και τους βαθμούς που απεκόμισαν οι ομάδες στον πρώτο γύρο, με 6 ομάδες ο Α όμιλος και 7 ομάδες ο Β όμιλος. Ο Α όμιλος θα έχει τις 6 πρώτες στην βαθμολογία ομάδες οι οποίες θα παίξουν δύο γύρους αγώνων μέχρι την τελική κατάταξη  και ο Β όμιλος τις υπόλοιπες ομάδες  και θα παίξουν 7 παιχνίδια σε μονό γύρο.

Από την Α κατηγορία θα πέσουν στην Β κατηγορία δύο (2) ομάδες.

Από την Β κατηγορία θα ανέβουν στην Α κατηγορία δύο (2) ομάδες, αυτές που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου.

Λόγω των συχνών διοικητικών και οικονομικών αλλαγών που συντελούνται στις ομοσπονδίες- ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την περίοδο 2017-18 η Ο.Ε. θα αποφασίσει και θα  εισηγηθεί στην ολομέλεια των εκπροσώπων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 2017-18 τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και της τελικής κατάταξης των ομάδων στις δύο κατηγορίες.

Αποφασίστηκε ομόφωνα  να διεξαχθούν αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Οι αγώνες κυπέλλου θα ορίζονται κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου και οι ομάδες θα ενημερώνονται (10) δέκα ημέρες πριν με γραπτή ανακοίνωση από την Ο.Ε.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες κυπέλλου Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν στις απονομές των τελικών Α και Β κατηγορίας με εκπροσώπηση τουλάχιστο τριών ατόμων  όσοι και οι εκπρόσωποι της κάθε ομάδας στον αθλητικό τομέα Α.Δ.Ε.ΔΥ.

Οι αγώνες κυπέλλου θα γίνουν με σύστημα ενός αγώνα (νόκ άουτ), θα έχουν διάρκεια 90 λεπτά και καθυστερήσεις χωρίς παράταση. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή, μέχρι και τον ΤΕΛΙΚΟ.

Για το κύπελλο Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα παίξει η Α κατηγορία.

Θα ξεκινήσουν 12 Ομάδες

Πρώτος Γύρος    2  Χ  6      =  12 (Οι 6 νικητές προκρίνονται στο Κύπελλο Α.Δ.Ε.Δ.Υ. & οι 6 ηττημένοι μπαίνουν στην κλήρωση για το κύπελλο ’ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεύτερος Γύρος  6 Ομάδες  κλήρωση  2   Χ  2  =  4      ΣΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ  BAY 

Τρίτος Γύρος   4 Ομάδες κλήρωση    2   Χ    2   = 4

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο Αθλητικός Τομέας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την περίοδο 2016-17  διοργανώνει κύπελλο ποδοσφαίρου  ‘’ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για το κύπελλο ‘’ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα παίξουν οι ομάδες που είναι στην Β κατηγορία στον πρώτο γύρο.

Στον δεύτερο γύρο θα παίξουν οι ομάδες της Α Κατηγορίας που αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο και οι ομάδες της Β κατηγορίας που προκρίθηκαν από το πρώτο γύρο. Ο τελικός θα γίνει την ίδια  ημέρα με  τον τελικό κυπέλλου Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Θα ξεκινήσουν 13 Ομάδες από Β κατηγορία

Πρώτος Γύρος    2  Χ  6      =  12  ΣΥΝ 1 ΟΜΑΔΑ  BAY 

Δεύτερος Γύρος  6 ομάδες από Α κατηγορία +  7 Ομάδες από Β κατηγορία κλήρωση  2   Χ  6  =  12      ΣΥΝ 1 ΟΜΑΔΑ  BAY 

Κλήρωση  6 ομάδες 2  Χ  3  =  6 ΣΥΝ 1 ΟΜΑΔΑ  BAY 

Τρίτος Γύρος   4 Ομάδες κλήρωση    2   Χ    2   = 4

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

            Ο  Αντιπρόεδρος                                         Ο Γέν. Γραμματέας

         Κοντούδης Κυριάκος                               Μίχας   Δημήτριος

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ 12 ΟΜΑΔΕΣ 2016-17